Omruilen & Retouren

Lucy wil graag dat je tevreden bent met je aankopen.

Twijfel je over de maat of stijl? Wij staan altijd voor je klaar om jou met persoonlijk advies te helpen.

Dat kan via Whatsapp Lucy online zodat je goed geholpen kan worden om jouw juiste aankoop te doen.

Wij staan voor duurzaamheid. Daar bedoelen we mee dat we bij online aankopen te maken hebben met verpakkingsmateriaal en transport. Hier zijn wij ons bewust van en willen jou daarom zo goed mogelijk adviseren om het aantal retouren te beperken!

Via Instagram en facebook zie je de outfit inspirations die je hier kan shoppen. 

Zo maken we de wereld een beetje mooier! XXX Lucy


Retourvoorwaarden:

- Je kunt het product alleen retourneren als het niet gebruikt is en alle originele verpakkingen, prijskaartjes en hangtags etc. nog in tact zijn.
- De retourzending moet binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen zijn.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren je om het pakket met een T&T te versturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retourinstructies:
-Meldt je retour altijd aan via Whatsapp Lucy online op 06-83311688, en vermeld het order nr. en de wijze van retourneren (versturen of afgeven in de boutique). Als je retourzending niet is aangemeld, kunnen wij je retourzending niet verwerken.
- Breng je retourzending naar de boutique of stuur het op met een T&T naar bovenstaand adres.
- Zodra wij je retour ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 10 dagen worden terugbetaald.

Adres winkel:

Lucy Lane boutique
Kruisstraat 8A
5211DV S’- ’Hertogenbosch

 

Hoe gaat Lucy om met klachten?

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN

  • Alle retouren moeten verzonden worden met Track&Trace nummer. Zo voorkomen we misverstanden of producten wel of niet bij ons zijn aangekomen.
  • Het kan tot 5 werkdagen duren vanaf ontvangst van een retour voordat deze geheel verwerkt is. Wanneer een retour is goedgekeurd dan krijg je daar een bericht over.
  • Wij storten het volledige bedrag terug van de producten die zijn geretourneerd binnen 7 werkdagen.
  • De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement van onze zijde, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met online@lucy-lane.nl.
  • Bij een aankoopbedrag hoger dan €150 nemen wij de verzendkosten bij eventuele omruiling voor onze rekening. 
  • Retouren die later bij ons arriveren dan 7 dagen na levering worden niet geaccepteerd. Wij behouden dan het recht om verzendkosten in rekening te brengen om deze terug te sturen. Uiteraard maken wij dit bekend door contact te leggen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via WhatsApp Lucy online +031 (6) 83 31 16 88 of via  email met online@lucy-lane.nl en je kan ons ook tijdens openingstijden bellen op +31 73 822 28 40